11/1/2017
STEAK TARTARE
Encara que s’hi hagi de dedicar uns minuts més caldria que la picada de tots els ingredients fos amb un ganivet. És a dir que col·locaríem tots els ingredients en un bol i poc a poc amb un ganivet aniríem triturant-ho tot fins que obtinguéssim la consistència del nostre preparat per a servir-lo.Un cop arribat aquest punt untaríem les fines torradetes de pa amb mantega i les serviríem amb la mescla per sobre.
|
11/1/2017
RODÓ DE VEDELLA
En una cassola de fang a foc mitjà afegir un raig d’oli i daurar el lligat de vedella sencer, sense treure la malla del lligat. Trocejar a rodanxes l’api, el porro i les pastanagues prèviament pelades i afegir-les a la cassola. Quan aquestes verdures estiguin mig cuites, afegir-hi també la ceba i les tomates també trocejades (no cal trocejar gaire petit). Deixar que es facin 5 minuts, i després afegir el vi ranci i el vi blanc. Qaun les verdures ja siguin totes toves, retirar el lligat de vedella.
|
11/1/2017
LLOM A LA TARONJA
Aquest plat el podem acompanyar de dues delícies pel nostre paladar, el puré de patata lliga molt bé amb la carn i per donar-hi el toc hi podem afegir unes “xips de moniato”.
|
11/28/2017 12:00:00 AM
ROAST-BEEF
Col·loqueu la peça de carn en una carmanyola i aboqueu el vi d’Oporto ben bé fins a cobrir la peça fins a la meitat, si no teniu vi d’Oporto podeu utilitzar un vi ranci tirant cap a dolç. Tot seguit afegiu pebre en grà i oli d’oliva per sobre la peça. Deixar reposar la peça a la nevera 24 hores girant-la periòdicament per a que totes dues cares de la carn s’impregnin bé del vi. Passat el temps a la nevera, agafeu la peça i un cop seca salpebreu-la amb sal maldon i pebre molt. A continuació afegiu la mantega blanca de porc per sobre la peça.
|
1/1/2017
OSOBUCO DE VEDELLA
Salpebrar l'osobuco, enfarinar-lo i fregir-lo, amb força oli. Un cop esta daurat es reserva. Es treu part de l'oli i es saltejen la ceba, la pastanaga i l'api durant uns 5'. Un cop esta ben doradet el saltejat, s'afegeix altre cop l'osobuco, el vi i el brou i es dur a ebullició, moment en que es tapa i s'abaixa el foc, es deixa fer a foc baix fins que la carn de l'osobuco es desenganxa
|
1/1/2017
MATAMBRE ARGENTINO
El Matambre és una peça típica argentina que està envoltant les costelles de la vedella. Demaneu al Ferràn un matambre Estireu-lo per la part més neta Salpimenteu la carn, all i julivert, espolvorejar amb ají
|
1/1/2017
FRICANDÓ DE VEDELLA
Enfarinar la carn i fregir-la, però no gaire. Colocar-la en una cassola ber repartida. En el mateix oli que hem fregit la carn, daurar la ceba, l’all i el tomàquet, quan estigui tou afegir l’aigua i deixar bullir lentament, passar pel colador xinès a sobre la carn fins cobrir-la. Deixar coure 20 o 25 minuts aproximadament. Passats aquests minuts hi afegirem un picada d’all i julivert. Es pot acompanyar de xampinyons fregits o rovellons.
|
1/1/2017
FAVES A LA CATALANA
Rentar les faves amb aigua corrent i, sense eixugar-les, possar-les a l’olla fent capes amb tots els ingredients anomenats anteriorment. Tots els ingredients han d’estar tallats a daus i l’all i la ceba tallats con ho fem per fer un rostit. Afegir unes gotetes d’aigua, un rajolinet de vi banc, tapar l’olla i deixar coure entre 30 i 45 minuts. No remenar mai amb cullerot, s’ha de sacsejar l’olla tres o quatre cops
|
4/23/2020 12:00:00 AM
FABADA ASTURIANA
Teniu el video musical de la recepta en aquest link d'instagram
|
4/23/2020 12:00:00 AM
POLLASTRE AL PEBRE VERD
Teniu el video musical de la recepta en aquest link d'instagram
|
4/23/2020 12:00:00 AM
CHILI AMB CARN
Teniu el video musical de la recepta en aquest link d'instagram
|