MATAMBRE ARGENTINO

El Matambre és una peça típica argentina que està envoltant les costelles de la vedella.

Demaneu al Ferràn un matambre

Estireu-lo per la part més neta

Salpimenteu la carn, all i julivert, espolvorejar amb ají (una espècie semblant al pebre vermell molgut)

Col·loqueu 4 ous durs a lo ample

Enrotlleu la carn amb l’ou i doneu un tomb

Afegiu unes tires de pebrot escalivat i torneu a donar un altre tomb

Afegiu tires de pastanaga bullida i doneu un altre tomb.

Lligueu el rodo i poseu-lo a bullir amb aigua i sal durant un hora

El poseu a la nevera amb un pes a sobre perquè tregui tota l’aigua restant.

Una vegada fred el talleu i...... A MENJAR¡¡¡¡¡¡

Es menja fred però si voleu el podeu escalfar una mica

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top