STEAK TARTARE

Ingredients:
400g de filet de vedella net
15g de tàperes
20g de cogombrets
50g de ceba picada
20g d’anxoves
Salsa Perrins / unes gotes de soja
Mostassa de Dijon (3 cullerades petites)
Ketchup 3 cullerades petites (marca Heinz)
3 rovells d’ou
Gotes de wysky/ martini (blanc/negre)
Oli, sal i unes gotes de vinagre
Pebre negre i pebre vermell dolç al gust
Torradetes fines de pa torrat
Mantega

Preparació:
Encara que s’hi hagi de dedicar uns minuts més caldria que la picada de tots els ingredients fos amb un ganivet.
És a dir que col·locaríem tots els ingredients en un bol i poc a poc amb un ganivet aniríem triturant-ho tot fins que obtinguéssim la consistència del nostre preparat per a servir-lo.Un cop arribat aquest punt untaríem les fines torradetes de pa amb mantega i les serviríem amb la mescla per sobre.
També podem presentar el plat amb l’ajuda de recipients arrodonits per donar forma al preparat en el centre d’un plat i decorar-lo amb algunes fulles d’enciam/ alfàbrega/ endívies/canonges, etc.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top